De Open State Foundation en SETUP lanceren de SOS Tech Awards gericht op transparantie en verantwoordelijkheid in de digitale samenleving.

De Glass & Black Box Awards gaan over openheid en transparantie. De Dode & Levende Mussen Award gaan over verantwoordelijkheid nemen na technologische missers, en de mate waarin bedrijven en overheden niet alleen excuus aanbieden maar ook echt hun handelen aanpassen. De genomineerden worden in de komende weken bekend gemaakt. De SOS Tech Awards worden op dinsdag 23 maart 2021 uitgereikt via een livestream vanuit de centrale Bibliotheek Utrecht.

(In het kader van transparantie: ik ben bestuurslid bij de Open State Foundation)

One reaction on “Open State Glass en Black Box Awards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.