Volgens mij doet niets op de website van Vereniging Open Nederland de suggestie dat het ook maar iets te maken heeft met ‘testen voor toegang’ van Stichting Open Nederland. Verwarrend is en blijft het wel voor veel mensen, en daar hebben we bij de vereniging al het hele jaar bijzonder veel last van.

Last van gemeenten bijvoorbeeld die op het contactformulier van onze website (zonder die kennelijk ook maar even te bekijken) de vraag stellen of ze een testen voor toegang locatie kunnen krijgen.


Nee niet bij ons! Screenshot van ingezonden bericht van het contactformulier op de opennederland.nl website

3 reactions on “

  1. Interessant om te zien dat dit contact verzoek is ingediend door de gemeente die na gehackt te zijn geweest, nu alles offline hebben gezet en naar Facebook verwijzen voor meer informatie. Met name dat laatste is te bizar & treurig voor woorden.


  2. Dat laatste is inderdaad bizar. Je zou verwachten dat je een overheidsgebaseerde fallback hebt. De indiener was ‘allround adviseur voor veiligheid en crisisbeheersing’. Denk dat er nog wel wat scherpe kantjes te vijlen zijn voor het echt geheel rond is daar.

Comments are closed.