11 reactions on “

  1. @ton unfortunately for open-source I switched to evernote but I see a Joplin folder in mac os in Application Support (in Library), is it the right one? or in the Open Office folder?

  2. @ton Ja, klopt, tot voor kort dacht ik dat die notes lokaal ook in platte markdown werden opgeslagen, maar dat blijkt dus niet het geval. Dat gebeurt alleen op de gesynchroniseerde locatie (in mijn geval Nextcloud).Dat het een sqlite-database is, is aan de ene kant jammer (ik had liever echt textfiles gehad, die ik zonder applicatie kan lezen), maar aan de andere kant verklaart dat wel waarom het zoeken zo snel werkt (en dat is ook waardevol), en is sqlite vrij laagdrempelig.

  3. @doenietzomoeilijk ik ben ook met Obsidian aan het testen. Daar heb je gewoon een folder met .md files, die je dus ook met de hand kunt toevoegen/wijzigen, en met een andere client op je mobiel bijv. De app is alleen een view op die folder (maar doet wel toffe dingen als de links tussen files visualiseren.) Is nog in beta, maar ben wel onder de indruk van Obsidian.md

Comments are closed.