Op zaterdag 12 maart vanaf 20:00 vindt weer een online Nederlandstalige Obsidian meet-up plaats. In een goed gesprek elkaars werkwijzen vergelijken, tips & tricks delen, en over het waarom en nut van persoonlijk kennismanagement met een tool als Obsidian. Iedereen is welkom. De link wordt op 12 maart hier, en in de Obsidian discord #nederlands aangekondigd.

Iedereen die Obsidian gebruikt of geïnteresseerd is in persoonlijk kennismanagement is van harte welkom.

Topic: Vierde Obsidian Meet-up
Time: Mar 12, 2022 08:00 PM Amsterdam

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 839 7312 2854
Passcode: 967475

7 reactions on “Vierde Nederlandstalige Obsidian Meet-Up op 12 maart

  1. Ik mountte mijn obsidian map op mobiel op de Debian desktop applicatie, maar het aanpassen/aanmaken van directories werkt dan niet. Lijkt me wel een ideale setup: de data op mijn mobiel, en dan met USB mounten aan de desktop als ik daar even wil kijken/aanpassen. Tips?


Comments are closed.