Op 20 november a.s. vanaf 20:00 vindt de derde Nederlandstalige Obsidian meet-up plaats! Dit keer geïnitieerd door @CABenstein in het Nederlandstalige kanaal op de Obsidian Discord. Je kunt je aanmelden op Eventbrite, of anders laat even van je horen op Discord.

Tijdens de sessie is er alle tijd om tips en tricks uit te wisselen over het werken met Obsidian. Zelf ben ik altijd erg geïnteresseerd hoe het persoonlijk kennismanagementproces (pkm posts op dit blog) van mensen is georganiseerd, en hoe ze dat in hun tools vormgeven. Over de eerste meet-up schreef ik een impressie, en dat deden Wouter en Frank ook.

Schuif aan!

7 reactions on “3e Nederlandstalige Obsidian Meet-Up

  1. @jeroensangers 😀 je kunt ook gewoon zonder aanschuiven. Ik ben vooral altijd geïnteresseerd in hoe mensen hun eigen processen vormgeven. Dat is uiteindelijk oneindig interessanter dan de tool-du-jour, al is er wel een wisselwerking tussen tool en proces.

Comments are closed.