This week I had planned to take the week off, with the intention of reading and thinking. As E wasn’t feeling well I spend more time with Y than usual, and I also did some work related stuff, took a few meetings. So it mostly didn’t feel like a week off, but more like a regular week with few appointments.

I played a bit with git and github, to learn how to use it. This in relation to publishing project notes to a client’s github presence. My intention is to have a set of Obsidian notes automatically published to the ReSpec notes in the client’s github account.

I read a few fun SF books (two by Elizabeth Bear, one by Becky Chambers).

Despite the apple tree in our garden having no fully committed itself to spring by sprouting leaves and flower buds, I thought it was cold this week with occasional (wet) snow and hail.

4 reactions on “Week Notes 21#14

  1. Gebruik je Obsidian mobile nog actief? Moet er nog tijd voor vrijmaken, maar heb (nog) geen workflow gevonden om mobiel werkend te krijgen met git (en dat is voor mij een voorwaarde). Sync is prima, en wil ik best voor betalen, maar dan via wel graag via mijn eigen repo van keuze. Volgens mij werkt dat nu niet zo.

    • Weinig tot niet op mijn telefoon, omdat ik vooral thuis ben natuurlijk en dan makkelijker mijn laptop pak. Tablet blijft liggen om dezelfde reden: de laptop staat er naast. Een nadeel dat ik ondervind is dat ik nog niet op mijn telefoon de share knop kan gebruiken om in de Obsidian app te komen. Dat zou handig zijn. Heb wel nu een inboxnotitie (niet alleen een inboxfolder) om korte dingen in te zetten. Maar gebruik het dus weinig. Misschien als ik weer vaker buiten de deur kom.

      • Helder. Nee, de tijden zijn er nu ook niet naar. Ik gebruik Todoist als inbox voor alles. Dat werkt prima, misschien verwacht ik teveel van mobiel. Het is geen doel op zich, moet ondersteunen en passen.

        • Wel dank voor je vraag: heb nu in ieder geval op mijn mobiel mijn inbox note makkelijker toegankelijk gemaakt en standaard open gezet. Dat ik niet eerst hoef te navigeren/zoeken om iets vlot op te schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.