Op 28 en 29 september vindt IndieWebCamp Amsterdam plaats. We hebben een locatie, maar die is nog niet helemaal rond. Maar rond genoeg om zeker te weten dat IndieWebCamp plaats gaat vinden!

Na IndieWebCamp Utrecht in mei, is dit de 2e IndieWebCamp in Nederland.
Zet het weekend van 28 en 29 september vast in je agenda, en zorg dat je er bij bent!

Neem het web in eigen hand! Het is de hoogste tijd te zorgen dat het web ons tot dienst is. Door meer van het web in eigen handen te nemen. Het onafhankelijk web (indieweb) is het oorspronkelijke web, waar jij bepaalt wat je deelt, wat zichtbaar is voor anderen, en waar jouw data van jou is omdat het op je eigen site staat.

IndieWebCamp Amsterdam heeft geen publiek, alleen deelnemers. Op de eerste dag kun je sessies voorstellen of aan sessies deelnemen over elk aspect van het onafhankelijk web dat je wilt. Op de tweede dag bouw je aan je eigen deelname of bijdrage aan het open web.

Jij bent iemand die een open web wil, al wel een eigen site heeft of nog niet, misschien ben je ook ontwerper of programmeur, ben je een denker of een doener. Jij bent degene die we zoeken om twee dagen met anderen om het onafhankelijke web te bespreken, te verkennen, en te bouwen.

Meer info over aanmelding volgt eind juli.

Comments are closed.

    Mentions

  • 💬 IndieWebCamp Amsterdam | Roel.io