So, my webmention issues can’t be solved in the theme, as the content isn’t decided there. I need to dig deeper into the semantic-linkback plugin that I use to handle them.

I found out that webmentions are mentioned in full if they are short enough, and that I can set that limit. So I now want to change the way webmentions are stored. To solve my main issue, I need to select x characters around the spot where my site is mentioned, and set the character limit for webmentions to x+1.

3 reactions on “

 1. Frank Meeuwsen mentioned this article on diggingthedigital.com:

  Doel

  Ik wil in mijn lokale omgeving zoveel mogelijk testen met het automatisch versturen van webmentions bij nieuwe blogposts. Als het lokaal werkt, kan ik het online zetten en er verder mee werken

  Uitdaging

  Lokale server: Hiervoor zet ik ngrok aan voor mijn jekyll site. Ik krijg dan een URL die via het web is te benaderen
  Test tool: Met de site Webmention Rocks kan ik allerlei scenario’s testen met mijn lokale installatie en lokale ….

 2. Frank Meeuwsen mentioned this article on diggingthedigital.com:

  Test vijf hoor jongens: Terwijl Ton Zijlstra en ik onderweg zijn in de trein vanuit Nurnberg naar Utrecht kijken we de livestream van de demo’s die tijdens de IndieWebCamp zijn geproduceerd. Tegelijkertijd kreeg ik een melding dat het eerdergenoemde script om webmentions te sturen is geupdate naar een nieuwe versie naar aanleiding van mijn opmerking in de Github repository. Dus nu is de ultieme test. Ik stuur deze blogpost ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.